De topschutter kan niet iedereen bekoren: 'Teo is matig, ik kies voor Vossen'

De topschutter kan niet iedereen bekoren: 'Teo is matig, ik kies voor Vossen'

10-05-2017 09:39
5

Lukasz Teodorczyk kon voor Nieuwjaar zowat iedereen overtuigen van zijn kunnen. De Poolse spits imponeerde met heel wat doelpunten. Genoeg goals dus, maar niet genoeg om Lorenzo Staelens en Vital Borkelmans te overtuigen.

Lorenzo Staelens, ex-speler van Anderlecht, is niet onder de indruk van de Poolse spits. Hij heeft veel gescoord, maar ik vind het maar een matige spits", klinkt het in Het Laatste Nieuws. De voormalige Gouden Schoen vreest dan ook voor de toekomst. "Ik geloof niet dat hij nog eens zo'n seizoen kan draaien. Hij is nu al aan het stilvallen. Enkel door zijn krediet staat hij nog in de basis."

In een ideaal elftal, opgemaakt uit spelers van Club Brugge en Anderlecht, zouden Staelens en Borkelmans dan ook niet voor de Pool kiezen. "Voor mij is er maar één: Vossen. Als die de aanvoer zou krijgen die Teodorczyk krijgt, dan had hij in de topschutterstand nu tien goals voorsprong", zegt Borkelmans.

Ook Staelens is een fan van Vossen. "Ik heb Jelle nog gehad bij Cercle. Voor ons was hij toen goud waard, tot hij uitviel met een beenbreuk. Schitterende mentaliteit ook. Op en naast het veld", besluit hij.