Gent kan ondanks waanzinnig aanbod speler van Standard niet overtuigen

Gent kan ondanks "waanzinnig aanbod" speler van Standard niet overtuigen

17-05-2017 12:37
4

Standard mag het in de competitie dan wel niet zo goed doen, dat betekent niet dat de spelers niet in trek zijn. Vooral de jeugd dan. Zo strijden er verschillende Europese topclubs om Standard-doelman Lille Guarneri.

Het Nieuwsblad meldt dat er buitenlandse grootmachten denken aan Guarneri, een vijftienjarige doelman die in de jeugd van Standard speelt. Meer bepaald zou het gaan om Bayern, Juventus en Monaco. Bij Standard wil men de doelman liefst niet verliezen, maar hij kan door zijn leeftijd geen profcontract tekenen bij de Rouches.

Standard gelooft ook duidelijk in de jonge goalie. Ex-trainer Aleksandar Jankovic liet hem al meetrainen met de A-ploeg. Standard wil hem dan ook graag houden, al dreigt dat moeilijk te worden. "We gaan binnenkort praten met Standard", zegt zijn manager Christophe Henrotay. "Een vertrek is zeker mogelijk."

Update 17/05 12.37 uur: Naast Bayern, Juventus en Monaco raakte nu ook bekend dat Gent interesse toonde in de goalie. Tot een transfer komt het echter niet. De doelman blijft gewoon bij Standard."Volgens ons is het nog te vroeg om te vertrekken. AA Gent deed ons een waanzinnig aanbod… Dat was zeer interessant, en Anderlecht volgt hem ook. Maar ik ben een fan van Standard en we gaan de club niet verraden", vertelt zijn vader in Sport/Footmagazine.