Lierse ziet clubman vertrekken: ''Had er stilaan genoeg van''

Lierse ziet clubman vertrekken: ''Had er stilaan genoeg van''

09-05-2017 14:00

Chris Janssens zal na dit seizoen niet meer plaatsnemen op de bank bij Lierse SK. De assistent van Fred Vanderbiest gaat als hoofdcoach aan de slag bij FCV Dender. Janssens heeft een praktische uitleg voor deze keuze.

Janssens sloot zijn carrière af bij Lierse en begon vervolgens ook zijn trainersloopbaan bij de Pallieters. De ex-Rode Duivel keerde deze zomer terug op het oude nest, maar neemt na één seizoen weer afscheid. Janssens woont in Gent en had geen zin meer in de lange autoritten naar Lier. "Lierse deed me een voorstel, maar ik begon steeds meer op te kijken ­tegen de lange verplaatsingen. Om 5.30u uit de ­veren om pas om 8.00u op de club te zijn. Ik had er stilaan genoeg van", klinkt het in de Gazet van Antwerpen.

Hij besloot daarom in te gaan op het aanbod van Dender. ''Mijn keuze werd fel vergemakkelijkt door het fraaie voorstel van FCV ­Dender, dat me een contract van drie seizoenen voorlegde op professionele basis", besluit Janssens. Lierse heeft overigens al een vervanger voor Janssens gevonden.