Kersvers coach Anastasiou hoopt enkele oude bekenden naar Kortrijk te halen

Kersvers coach Anastasiou hoopt enkele oude bekenden naar Kortrijk te halen

08-05-2017 21:00
1

Yannis Anastasiou gaat vanaf volgend seizoen aan de slag als trainer van KV Kortrijk. De Griek is momenteel nog coach bij Roda JC maar focust zich al vol op volgend seizoen. Anastasiou wil technische staf op orde te stellen en enkele oude bekenden naar Kortrijk halen.

Zo ziet de Griekse oefenmeester in de Brit Steve Rutter zijn ideale T2. Rutter is op dit moment nog aan de slag als opleidingshoofd in de jeugdacademie van de League Two-club Yeovil Town FC. Naast de Brit wil Anastasiou ook Youssef Vos aan zijn team toevoegen. De Nederlandse conditietrainer trok vorige zomer naar Galatsaray. Het drietal was samen al aan de slag bij Panathinaikos in Griekenland.

"Het zijn mensen die voor honderd procent betrouwbaar zijn, professionals die bereid zijn om hele dagen op het veld te staan om spelers beter te maken, ervaren coaches met geduld en met besef van wat modern voetbal vereist. Ik weet waar ik naartoe wil en wat er nodig is om in Kortrijk samen een stap vooruit te kunnen zetten.", klinkt het bij Anastasiou. Algemeen manager van Matthias Leterme bevestigt aan Sport/Voetbalmagazine dat er contacten zijn gelegd met het duo maar voorlopig zonder resultaat.