VP Awards 2017: wie is de beste speler van dit Jupiler Pro League-seizoen?

VP Awards 2017: wie is de beste speler van dit Jupiler Pro League-seizoen?

10-05-2017 12:30
7

Hoewel de titelstrijd nog in volle hevigheid woedt, is de tijd rijp om de beste speler van het huidige Jupiler Pro League-seizoen aan te duiden. Dat mogen jullie zelf doen! Wie vonden jullie persoonlijk de beste speler van de voorbije negen maanden? Breng je stem uit in de VP Awards 2017!

Onze redactie heeft al de helft van het werk gedaan voor jullie. Elke redacteur van VoetbalPrimeur.be stuurde de voorbije dagen zijn top-twintig in. Uit die afzonderlijke lijstjes werd één globale selectie van twintig namen gemaakt. Uit die lijst kunnen jullie je absolute favoriet aanduiden. Wie heeft de diepste indruk nagelaten op jullie?

De stem van de bezoekers wordt hoog ingeschat door VP. In totaal telt jullie stem voor vijftig procent mee. De andere vijftig procent wordt bepaald door de rangschikking die onze redactie zelf samenstelde. Jullie stem kunnen jullie uitbrengen in de poll onderaan het artikel. Vergeet zeker ook niet je mening te ventileren in de reacties!

Hieronder vinden jullie het lijstje van de twintig geselecteerden. Jongens die net buiten de top-twintig vielen, zoals Frank Boeckx (Anderlecht), Yuya Kubo (Gent) of Jelle Vossen (Club Brugge), hoeven dus niet meer te hopen op onze prestigieuze trofee.



Wie was de beste speler van het huidige seizoen? Breng je stem uit in de poll. Stemmen kan tot donderdag 18 mei om 22u.