Lokeren maakt dubbele achterstand tegen Moeskroen nog goed

06-05-2017 21:50

KSC Lokeren heeft in eigen huis voor een knappe comeback gezorgd. De Waaslanders kwamen snel op 0-2 achterstand, maar konden dat uiteindelijk nog ombuigen tot een 2-2 gelijkspel.

Moeskroen verraste zowat iedereen door er tegen Lokeren meteen vol voor te gaan. De Hengouwers wilden absoluut de drie punten pakken. Dat zorgde al na zes minuten voor een knap doelpunt van Aristote Nkaka.

Daar bleef het niet bij, Moeskroen bleef aanvallen, Lokeren wist niet waar lopen. Na een fout van Davino Verhulst werd het 0-2 na een penalty van Nathan Kabasele. Een onmogelijke taak om nog terug te komen, zo leek het toch.

Comeback
Een vogel voor de Moeskroense kat? Daar ging Koen Persoons niet mee akkoord. Enkele minuten ver in de tweede helft scoorde de middenvelder de aansluitingstreffer. Daar bleef het ook niet bij. Het werd nog een heuse comeback. Twintig minuten voor tijd scoorde Marko Miric de 2-2 voor de Waaslanders. Beide clubs kregen nog enkele kansjes, maar het bleef 2-2.