Roeselare zorgt voor Kortrijkse blamage in het Guldensporenstadion

06-05-2017 22:01

Kortrijk lijkt stilaan af te tellen naar de laatste wedstrijden van het seizoen. Zeker na de wedstrijd van zaterdagavond. In eigen huis werd het compleet afgestraft door Roeselare: 0-3.

KV Kortrijk begon met de hoop op de drie punten aan de wedstrijd, maar kreeg al snel een klap te verwerken. Na amper één minuut voetballen stond het al 0-1 voor de bezoekers na een doelpunt van Samy Kehli.

De thuisploeg bezweek onder de druk en leek geen vuist te kunnen maken. Dat zorgde na een half uur voetballen zelfs voor de verrassende 0-2 van Saviour Goodwin. Wat niemand had verwacht, leek toch op komst. Roeselare stond op het punt om de eerste overwinning in Play-Off 2 te halen.

Het ging zelfs nog van kwaad naar erger voor Roeselare. Tien minuten ver in de tweede helft werd het 0-3 voor Roeselare, een ware afstraffing voor de Kortrijkzanen. Roeselare pakte dan weer zijn eerste winst in Play-Off 2.