Onmogelijke situatie voor Alderweireld? Bank overvallen is makkelijker

Onmogelijke situatie voor Alderweireld? "Bank overvallen is makkelijker"

06-05-2017 16:21
1

Toby Alderweireld is niet meteen van plan om een nieuw contract te tekenen bij Tottenham. De Londense club wil de afkoopsom in het contract van de verdediger halen, maar Alderweireld wil als beloning een stevige loonsverhoging. Dat lijkt echter bijzonder moeilijk te gaan worden.

Alderweireld wil zijn loon bijna verdubbeld zien worden naar 110.000 pond per week (bijna 130.000 euro). Eigenaar Daniel Levy zit echter op zijn centen, dat weet ook Karren Brady, ondervoorzitster van West Ham United. 'Als het klopt dat hij zijn loon wil verdubbelen naar 110.000 pond per week, dan zal Alderweireld erachter komen dat een bank overvallen makkelijker is dan zijn slag thuis te halen. Dat is evenveel als Harry Kane', schrijft ze in haar column in The Sun.

De eigenaar van Tottenham is niet meteen iemand die toplonen geeft aan zijn spelers. Al krijgt Alderweireld wel steun van de columniste. 'Kane scoort meer dan twintig doelpunten, maar Alderweireld voorkomt er veel meer. Wie zou er meer moeten verdienen? Over naar jou, Daniel', klinkt het.