Heeft Vanhaezebrouck de trein naar het buitenland gemist? ''Ik heb een plan''

Heeft Vanhaezebrouck de trein naar het buitenland gemist? ''Ik heb een plan''

06-05-2017 11:20
1

Hein Vanhaezebrouck verlengde deze week zijn contract bij AA Gent tot en met medio 2019. Een vertrek naar het buitenland, die hier en daar werd verwacht, stelt hij dus nog even uit. 

--> DROOM BLIJFT! Buffalo's winnen van KVO: 3,8 keer je inzet!

Vanhaezebrouck legt in Het Laatste Nieuws uitgebreid uit waarom hij langer bij de Buffalo's blijft. ''Ik heb een plan en daar ga ik voor. Als ik ervan overtuigd ben dat het voor mij en mijn omgeving het beste is om hier nog een paar jaar verder te werken, staat dat los van alles wat er op mij afkomt. Je kunt altijd een stap hogerop zetten'', aldus Vanhaezebrouck.

Hij wacht op de ideale uitdaging. "Wanneer ik toch een stap zet, moet ik het gevoel hebben dat iedereen er klaar voor is. Ikzelf én de club waar ik naartoe trek. Het plaatje moet perfect kloppen. Momenteel heb ik voor mezelf uitgemaakt dat dit nog niet het moment was om te vertrekken. Dan moet je dat ook niet forceren.''

De nu 53-jarige Vanhaezebrouck is niet bang dat hij zijn kans heeft gemist. ''Van de gedachte 'Now or Never' ben ik afgestapt. Ik heb dat ooit eens gedaan, denkend dat de trein slechts één keer zou passeren. (grijnst) Maar België rijdt vol met treinen. Alleen moet je een beetje geduld hebben als je wacht op de volgende'', besluit Vanhaezebrouck.