Idiote actie in Nederland: 'Ballenjongen geschrokken en aangedaan'

Idiote actie in Nederland: 'Ballenjongen geschrokken en aangedaan'

Gepubliceerd: zaterdag 6 mei 2017 om 11:06za 06-05-2017 om 11:06

FC Den Bosch heeft in een verklaring laten weten dat ballenjongen Jens het goed maakt. Vrijdag ontplofte tijdens het duel met FC Dordrecht een vuurwerkbom vlakbij het oor van de jongen.

'Ballenjongen Jens maakt het naar omstandigheden goed, maar is vanzelfsprekend geschrokken en aangedaan', schrijft Den Bosch in een verklaring op de website. 'De clubarts heeft een kort bezoek aan hem gebracht en buiten een piepje in zijn oor heeft hij gelukkig nergens last van. Jens en zijn ouders bekijken het restant van de wedstrijd vanuit de Businessclub als gasten van de club.'

De vuurwerkbom werd uit een vak met Den Bosch-supporters gegooid en zorgde ervoor dat de wedstrijd een kwartier stilgelegd werd. 'FC Den Bosch heeft Jens en zijn ouders zojuist uitgebreid gesproken en met hen afgesproken dat Jens op een later tijdstip thuis zal worden bezocht met een attentie vanuit de club. Dit zorgde gelukkig weer voor een kleine glimlach. Als club willen we ons later deze avond beraden op welke wijze we Jens op gepaste wijze iets kunnen overhandigen', aldus de club.

Bekijk ook: Droevig beeld: geschrokken ballenjongen getroost door Den Bosch-speler

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws