Publiekslieveling Antwerp: Overtuigd dat ik ook in 1A steentje kan bijdragen

Publiekslieveling Antwerp: "Overtuigd dat ik ook in 1A steentje kan bijdragen"

05-05-2017 17:16
1

Het was even bang bibberen en beven voor Royal Antwerp FC, maar woensdag wist het zich dan toch te verzekeren van een licentie voor Eerste Klasse A. Daar was twijfel over gerezen nadat de oudste club van het land de promotieduels met SV Roeselare had gewonnen. Joren Dom reageert vanzelfsprekend zeer tevreden.

De rechtsachter had stiekem wel verwacht dat Antwerp zich geen zorgen hoefde te maken, staat te lezen in Het Laatste Nieuws. "Ik moet toegeven dat we in de spelersgroep nooit echt getwijfeld hebben aan de licentie. De trainer en het bestuur verzekerden ons dat het, net als de vorige jaren, in orde zou komen." De 27-jarige Antwerpenaar heeft er nu vijf seizoenen opzitten in Deurne-Noord. Eindelijk mag hij zich meten met de elite van ons land.

"Dat wordt sowieso iets heel speciaals, maar ik heb totaal geen schrik van 1A. Integendeel, ik ben helemaal klaar om me te tonen. De voorbije seizoenen ging ik bij Antwerp ook al met succes de concurrentie aan met jongens die al ervaring hadden in eerste klasse. Dat sterkt me in de overtuiging dat ik ook in 1A mijn steentje kan bijdragen", besluit de publiekslieveling.