Messi boekt grote overwinning in beroepszaak: FIFA trekt zware schorsing in

Messi boekt grote overwinning in beroepszaak: FIFA trekt zware schorsing in

Gepubliceerd: vrijdag 5 mei 2017 om 15:20vr 05-05-2017 om 15:20

Lionel Messi is vrijgesproken van zijn schorsing voor vier wedstrijden door de beroepscommissie van de FIFA. De aanvaller hoeft dus niet te brommen bij de Argentijnse nationale ploeg voor het vermeende uitschelden van een grensrechter na een interland. 

Messi werd voor vier duels geschorst nadat hij zich na de wedstrijd tegen Chili boos bij het arbitrale trio meldde en in woord en gebaar liet blijken het niet eens te zijn met de beslissingen van de leiding. Daarbij zou hij de grensrechter hebben uitgescholden.

De Argentijnse bond tekende beroep aan tegen de volgens de Argentijnen veel te zware straf voor Messi. Met succes. Vrijdag bepaalde de beroepscommissie van de FIFA namelijk dat de schorsing voor vier duels, waarvan Messi er al één heeft uitgezeten, ingetrokken wordt. Ook de boete van 9.200 euro hoeft Messi niet te betalen. Er zou onvoldoende bewijs zijn. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws