Analist hint: Zeg nooit nooit als op het Ryan en Club Brugge aankomt

Analist hint: "Zeg nooit nooit als op het Ryan en Club Brugge aankomt"

05-05-2017 14:00
1

Ludovic Butelle kent niet zijn beste seizoen. Terwijl hij vorig jaar een sterkhouder was, liet de 34-jarige goalie zich dit seizoen al meermaals betrappen op een foutje. Het doet vermoeden dat Club volgend jaar een nieuwe nummer één zal hebben. Ethan Horvath staat klaar, maar volgens analist Geert De Vlieger is er nog een optie.

--> HIGH ODD! Club zet de achtervolging in op RSCA: 4(!) keer je inzet!

"Zeg nooit nooit wanneer het op Mathew Ryan aankomt", aldus de oud-doelman op Play Sports. "Ik heb het gevoel dat er in Brugge komende zomer iets gaat gebeuren op doelmannenvlak. Ik denk dat er met Ryan ook iets zal gebeuren gezien zijn situatie. Een terugkeer naar Brugge valt niet uit te sluiten. We kennen zijn kwaliteiten en die zijn zeker goed genoeg voor de Belgische competitie. Het zou een toptransfer zijn, al geldt dat voor elke Belgische club die hem kan binnenhalen."

Ryan wordt sinds januari door Valencia uitgeleend aan Genk, al had hij ook bij Anderlecht kunnen zitten. Hij maakte er geen geheim van zich in de toekomst te willen manifesteren bij Valencia, al blijft de vraag of dat haalbaar is. "Het hangt natuurlijk af van hoe Mathew zelf zijn weg ziet verdergaan, in een grotere competitie of niet. We hebben ook bij Genk al gezien dat hij een stabiele factor is. Als hij in België blijft, dan zou het mij niet verbazen als zijn naam toch ineens weer in Brugge opduikt."