'Geflopte Rode Duivel mag na één seizoen al uitkijken naar nieuwe club'

'Geflopte Rode Duivel mag na één seizoen al uitkijken naar nieuwe club'

05-05-2017 11:40
1

Laurent Depoitre maakte afgelopen zomer een miljoenentransfer van AA Gent naar FC Porto. Onze landgenoot komt echter nauwelijks aan de bak bij de Portugese topclub en een snel afscheid hangt dan ook in de lucht.

Depoitre kwam tot op heden zestien duels in actie, waarin hij slechts drie keer wist te scoren. Volgens André Monteiro, Porto-watcher voor Record, komt de Rode Duivel tekort op technisch vlak. ''Laurent moet het vooral van zijn fysieke kwaliteiten hebben, terwijl bij Porto van een speler een hoog technisch niveau verwacht wordt. Ik denk niet dat Depoitre technisch onderlegd genoeg is. Hij heeft hier ook niet zo'n goede start gekend en de goals bleven uit'', laat de journalist weten aan Het Nieuwsblad.

Monteiro verwacht dat Depoitre de club al na één seizoen zal verlaten. ''Porto zal in de zomer misschien een van zijn spitsen ten gelde willen maken, maar dan nog lijkt het mij uitgesloten dat ze Depoitre plots weer als eerste keus zullen zien. Ik denk dat Porto in de zomer zal proberen zo veel mogelijk van het geld dat het betaalde voor Depoitre te recupereren met een verkoop of een uitleenbeurt met aankoopoptie'', klint het. Keert de 28-jarige spits terug naar ons land?