Manager van Castillo krijgt groen licht, toptransfer in de maak?

Manager van Castillo krijgt groen licht, toptransfer in de maak?

04-05-2017 21:00

Nicolas Castillo kwam naar Club Brugge als de nieuwe Zlatan Ibrahimovic, maar dat liet hij nooit echt zien. De laatste jaren is hij echter volledig terug aan de oppervlakte gekomen: eerst in Chili, nu in Mexico. Daar wil hij in de zomer wel opnieuw een transfer afdwingen.

Castillo is momenteel actief als spits van Pumas, een club die voor de titel wilde gaan in Mexico. Ondanks de doelpunten van Castillo, ondertussen acht in twaalf wedstrijden, lukt dat echter voor geen meter. De club is zelfs afgezakt naar de zestiende plaats op achttien ploegen. Castillo wil heel graag kampioen spelen in Mexico en heeft nu begrepen dat dat bij Pumas niet zal lukken.

Volgens AS heeft hij aan zijn manager gevraagd om te beginnen zoeken naar geïnteresseerde clubs. Lang zal die zoektocht niet duren, want reeksgenoot Monterrey heeft al laten blijken dat het interesse heeft. Die club staat op de tweede plaats. Pumas is echter niet van gisteren. Het weet dat Castillo op zijn 24ste nog groeimarge heeft en vraagt naar verluidt meer dan negen miljoen euro. Het wil hem echter liever niet verkopen aan een Mexciaanse ploeg.

Pumas is uiteraard niet al te opgetogen met de transferwens van de Chileense sluipschutter. Het heeft namelijk heel wat inspanningen gedaan om zijn eisen in te willigen. Zo heeft de club zelfs een appartement geregeld in de buurt van een golfbaan, want golf is een hobby van Castillo. Verder heeft hij het recht gekregen om interviews te geven wanneer hij dat wil. Toch kan dat Castillo niet bij zijn huidige ploeg houden.