Man van 15 miljoen na één seizoen uitgekeken op Manchester City: Moeilijk

Man van 15 miljoen na één seizoen uitgekeken op Manchester City: "Moeilijk"

04-05-2017 12:40

Nolito houdt het mogelijk na één seizoen voor gezien bij Manchester City. Manager Pep Guardiola geeft de Spaanse aanvaller nauwelijks speeltijd en dat maakt hem ongelukkig.

Nolito speelde dit seizoen 775 minuten in de Premier League, verspreid over negentien wedstrijden. Omdat een basisplaats verder weg is dan ooit, denkt de vleugelaanvaller aan een vertrek. Manchester City betaalde vorig jaar vijftien miljoen euro voor hem aan Celta de Vigo.

"Ik ben niet zo gelukkig als ik zou willen, omdat ik sinds december nauwelijks heb gevoetbald", wordt Nolito geciteerd door The Mirror. "We weten allemaal dat zoiets kan gebeuren in de voetbalwereld. Het enige wat ik kan doen is hard blijven werken en blijven vechten."

Toch zinspeelt Nolito op een terugkeer naar Celta. "Ik weet dat de Celta-fans me graag terugwillen. We gaan het zien. Mijn contract bij Manchester City loopt nog twee jaar door. Ik hoop dat het seizoen snel voorbij is en ik even kan bijkomen. Het is moeilijk voor me. In Vigo was ik heel, heel gelukkig. Het zal altijd mijn thuis blijven."