Mertens krijgt smeekbede van ploegmaat: Ik hoop dat hij dat zal doen

Mertens krijgt smeekbede van ploegmaat: "Ik hoop dat hij dat zal doen"

Gepubliceerd: maandag 1 mei 2017 om 09:26ma 01-05-2017 om 09:26

Blijft Dries Mertens bij Napoli of blijft hij niet? De flankaanvaller is aan weken aan het spreken met de club, maar tot een akkoord kwam het nog niet. Ploegmaat Lorenzo Insigne hoopt dat er snel duidelijkheid komt.

Insigne zette onlangs nog zijn handtekening onder een nieuw contract bij de club. Hij hoopt dat Mertens in zijn voetsporen volgt. "De club weet hoe het haar beste spelers moet houden. Ik verlengde mijn contract al en hoop dat Mertens snel hetzelfde zal doen", reageerde de Italiaan bij Mediaset Premium.

De flankaanvaller is duidelijk een grote fan van zijn maatje Mertens. Hij wil dus zeker geen afscheid nemen. "Mertens heeft zoveel kwaliteit en kan in eender welke rol goed presteren. Zijn doelpunten zijn ook belangrijk, ik hoop dat hij blijft en we nog lang kunnen samenspelen. Hij is een geweldige speler", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws