Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat Wenger Alderweireld niet haalt

"Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat Wenger Alderweireld niet haalt"

30-04-2017 22:50

Arsenal heeft het momenteel niet al te makkelijk in de Premier League. Op de koop toe staat grote rivaal Tottenham Hotspur ook nog boven The Gunners. Volgens Paul Merson hadden enkele Spurs-spelers altijd voor Arsenal moeten uitkomen.

De oud-international en ex-speler van Arsenal begrijpt de aankooppolitiek van zijn ex-club niet. "Waarom zat Arsenal niet achter de spelers aan die Mauricio Pochettino heeft gekocht? Victor Wanyama moet toch beter zijn dan Granit Xhaka? En die speelde slechts een stukje verderop bij Southampton", aldus Merson in The Daily Mirror

Zo zag hij graag ook enkele Rode Duivels voor The Gunners uitkomen. "Hetzelfde geldt voor Toby Alderweireld, topverdediger. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat die die dan niet haalt? Ze bevonden zich onder Wengers neus."

Hij vindt Tottenham vrijwel overal meer kwaliteit hebben. "De twee verdedigende middenvelders, Wanyama en Mousa Dembélé, die zijn zó veel beter, die hoeven we niet eens te vergelijken. En Olivier Giroud of Harry Kane? Hetzelfde liedje", aldus Merson.