Roeselare bewijst andermaal het kleine broertje in Play-Off 2 te zijn

30-04-2017 21:50

KSV Roeselare blijft het moeilijk hebben in Play-Off 2. Ook tegen Royal Excel Moeskroen kon het niet overtuigen. De West-Vlamingen gingen met 1-0 onderuit.

Dat het een wedstrijd zonder inzet was werd al snel duidelijk. De wedstrijd werd in de eerste minuten gekenmerkt door veel fouten en weinig kansen. Na een studieronde kwamen er toch enkele kleine kansjes voor beide ploegen, zonder groot gevaar.

In de 35e minuut kreeg Moeskroen dé kans om op voorsprong te komen, maar Luka Stojanovic kon zijn strafschop niet omzetten, hij raakte de paal.

Na de pauze was het wachten tot het uur voor het eerste doelpunt viel. Deivydas Matulevicius kon er dan toch 1-0 maken voor de Henegouwenaren. Moeskroen kreeg nog enkele kansen, maar er werd niet meer gescoord. Moeskroen heeft na zes wedstrijden nu zeven punten in Play-Off 2 en komt naast Eupen te staan. Roeselare blijft rode lantaarn met één punt.