UPDATE: Atlético Madrid komt met goed nieuws over Carrasco

UPDATE: Atlético Madrid komt met goed nieuws over Carrasco

01-05-2017 22:30

De Europese ontmoeting tussen Atlético Madrid en Real Madrid van dinsdagavond zal mogelijk toch met Yannick Carrasco zijn. De Rode Duivel lijkt dan toch speelklaar te geraken voor de halve finale van de Champions League.

Carrasco liep afgelopen dinsdag een schouderblessure op in de competitiewedstrijd tegen Villarreal. Uit onderzoek bleek dat hij zijn sleutelbeengewricht verstuikt had. Daardoor stond hij zaterdag ook niet op het wedstrijdblad voor de wedstrijd tegen Las Palmas. De winger leek een tijdje out te zijn, maar coach Diego Simeone kreeg zondag goed nieuws te horen.

De Rode Duivel zou namelijk toch fit geraken voor de heenwedstrijd tegen Real Madrid. Carrasco verscheen zondag weer op het trainingsveld en maakt zich op voor zijn terugkeer tegen de aartsrivaal uit Madrid. Dat meldt Sporza. De Rode Duivel miste dit seizoen nog maar vier wedstrijden voor Atlético, het kan zijn aanwezigheid dus zeker gebruiken.

Update 01/05 om 22.30: Simeone heeft Carrasco opgenomen in zijn selectie voor het Champions League-duel tegen Real Madrid. Via Twitter bevestigde Atlético Madrid dat de Rode Duivel weer volledig is.