Vreven woest na ruime overwinning: Dat irriteert mij ongelofelijk

Vreven woest na ruime overwinning: "Dat irriteert mij ongelofelijk"

30-04-2017 15:54

NAC Breda-trainer Stijn Vreven was vrijdagavond werkelijk woest op zijn spelers. 45 minuten lang bakte zijn ploeg er in eigen huis helemaal niets van tegen FC Oss. Na de pauze herpakte NAC zich en won het met 4-1. 

Vreven 'schrok zich kapot' van de eerste helft, vertelt hij in gesprek met BN/De Stem. "Wij hebben geen topploeg, enkel een goeie ploeg als we allemaal bij elkaar blijven. Als deze club voor een ding staat, is het passie en inzet. Bizar dat wij dat gevoel niet hebben wat die 14.000 supporters in het stadion wel hebben."

"Met hart en ziel spelen, dat ontbreekt eraan en dat irriteert mij ongelofelijk. Jorn Brondeel (gehuurd van Lierse SK, red.) heeft ons de eerste helft op de been gehouden met een paar prima reddingen en Oss had nog een penalty moeten krijgen. Anders gaan wij met 0-2-achter rusten en is de wedstrijd misschien wel gelopen."

Onze landgenoot kon zijn ogen niet geloven. "Ik zal heel eerlijk zijn: op deze manier hebben wij niets te zoeken in de Play-Offs. Dan is het na een wedstrijd klaar voor ons. Tegelijkertijd is het heel raar om te zien dat we in de tweede helft vier keer scoren en opschuiven in het klassement, maar het moet echt beter." NAC staat momenteel op de zesde plaats in de Nederlandse Tweede Klasse.