Conceição in de wolken met nieuw contract: Een makkelijke keuze

Conceição in de wolken met nieuw contract: "Een makkelijke keuze"

30-04-2017 12:20

Sergio Conceição verlengt zijn contract bij het Franse FC Nantes tot 2020. In een reactie laat de Portugees weten heel tevreden te zijn met zijn nieuwe verbintenis. 

Conceição was een van de topfavorieten om volgend seizoen trainer te worden van Standard. Maar volgens de coach was het geen moeilijke beslissing. "Het was een makkelijke keuze voor mij. We hebben maar een keer moeten samenzitten. Ik weet dat we hier met allemaal samen nog grote dingen kunnen doen. Ik ben zeer gelukkig dat ik kan verlengen. Ik wil alle fans bedanken die ons steeds steunen. Ik wil het beste voor mezelf en voor de club. Maar we focussen nu nog op het verloop van de competitie. Het seizoen is nog niet gedaan", vertelt Conceição op de webstek van de club.

Ook Waldemar Kita, de voorzitter van Nantes is in de wolken met de verlenging van zijn coach. "Met veel fierheid hebben we het contract van Conceição verlengd tot 2020. Het is een perfectionist, iemand die ons kan helpen om het nog verder te brengen", aldus de voorzitter van de kanarie.