Strubbelingen bij Club Brugge? 'De spelers zijn Preud'homme beu'

Strubbelingen bij Club Brugge? 'De spelers zijn Preud'homme beu'

30-04-2017 08:00
1

Michel Preud'homme gaat in de zomer vermoedelijk weg bij Club Brugge, de laatste rechte lijn is ingezet. Volgens Jacques Sys van Sport/Voetbalmagazine komt dat op tijd. Het 'gezeur' van Preud'homme is er stilaan te veel aan.

Sys legt uit dat de spelersgroep niet meer volledig achter Preud'homme staat. "De chemie tussen Michel Preud'homme en de spelersgroep is op, zo valt in de coulissen al langer te horen. De spelers zijn de veeleisende trainer beu, ze vinden dat hij te veel zeurt. Preud'homme heft na wedstrijden altijd hetzelfde klaaglied aan, hij moet er moe van worden om zichzelf zo te herhalen. Tot zelfkritiek komt hij niet, toch niet openlijk. Maar welke trainer doet dat wel?", klinkt het in De Zondag.

Nochtans zag het er vorig seizoen bijzonder mooi uit na de titel. "De realiteit is dat Club Brugge straks moet herbeginnen. Met een nieuwe trainer, met een nieuwe beleving en spirit. Eén jaar na de bevrijdende titel die de indruk wekte dat de voetbalmacht weer naar Brugge was verlegd."