'Club Brugge krijgt stevige concurrentie voor beoogde opvolger Izquierdo'

'Club Brugge krijgt stevige concurrentie voor beoogde opvolger Izquierdo'

17-05-2017 10:31
2

Club Brugge is voor volgend seizoen al druk bezig op de transfermarkt, het heeft met German Mera en Elton Acolatse sowieso al twee zomertransfers beet. Het zou verder interesse hebben in Erhan Masovic, Ivan Sunjic, Mats Rits, Jordi Vanlerberghe en Clinton Mata. Een hele boterham waar nu ook nog Luis Sinisterra bijkomt. 

Volgens het Colombiaanse TV-station Win Sports zou Sinisterra op weg zijn naar Club. Hij heeft veel gelijkenissen met José Izquierdo, die deze zomer waarschijnlijk vertrekt. Hij speelt ook bij Once Caldas en zit ook bij makelaarsbureau Go Pro Sport Management. Bekend terrein dus voor Club Brugge, al heeft Sinisterra lang niet de adelbrieven die Izquierdo in Colombia al had.

Sinisterra wordt in juni achttien jaar en komt maar net piepen in de A-ploeg van Once Caldas. De flankaanvaller heeft ondertussen wel al zestien wedstrijden op de teller staan. Sinisterra kan als centrumspits spelen, maar wordt vooral gebruikt als flankaanvaller bij Once Caldas.

Update 17/5 10.31 uur: Volgens Noticias Del Once zal Club Brugge snel moeten zijn als het Sinisterra alsnog wil binnenhalen. Er is namelijk ook serieuze interesse van Atlético Nacional in de Colombiaan. Atlético Nacional is de ex-club van José Izquierdo, zij hopen dus ook om de nieuwe Gouden Schoen in huis te halen.