Matchwinnaar De Sutter kan weer scoren: Als ik daar kom, ben ik gevaarlijk

Matchwinnaar De Sutter kan weer scoren: "Als ik daar kom, ben ik gevaarlijk"

29-04-2017 23:50

Het was weer eens swingen op Daknam. In eigen huis kon Lokeren met 4-1 winnen van Eupen. Tom De Sutter was de matchwinnaar met twee doelpunten. Hijzelf zag ook een goede wedstrijd.

"Ik denk wel dat de supporters tevreden zijn met zo'n ruime overwinning", zei hij achteraf tegenover Sporza. "Eupen is toch ook een goeie ploeg. Vorige week speelden ze nog gelijk tegen Genk. Ook ons voetbal was bij momenten goed. Ik denk dat we zeer blij mogen zijn."

Lokeren kwam al na vier minuten voetballen op voorsprong. "Dat vroege doelpunt was ideaal om aan de wedstrijd te beginnen. Dan speel je veel losser en met meer vertrouwen", zegt de spits, voor wie het steeds vlotter loopt. "Ik kom veel meer in de zestien de laatste weken en als ik daar kom, ben ik gevaarlijk."

Door de winst stijgt Lokeren naar de tweede plek in groep B, achter Genk. "We staan nog iets te ver achter om naar plaats 1 te kijken. We moeten dit match per match aanpakken en deze play-offs met een goed gevoel afsluiten", besluit De Sutter.