Sint-Truiden kent geen problemen met zwak Waasland-Beveren

29-04-2017 21:57

Waasland-Beveren heeft geen derde zege op rij kunnen pakken. In eigen huis was STVV te sterk. De Truienaren wonnen met het kleinste verschil: 0-1.

Er stond nog wat op het spel in deze partij. Dat was ook duidelijk te merken aan het niveau van de wedstrijd. Beide ploegen acteerden bijzonder nerveus, met veel fouten aan beide kanten. Op kansen was het wachten tot de dertigste minuut na een poging van Pieter Gerkens.

STVV kreeg wat meer grip op de partij, maar echt doelrijpe kansen kwamen er niet. In de 64e minuut was het dan toch raak voor de Truienaren. Pieter Gerkens maakte er 0-1 van, een serieuze klap voor Waasland-Beveren.

De thuisploeg kwam er na het doelpunt ook amper nog aan te pas en kon helemaal niet meer voor gevaar zorgen. Het bleef dan ook 0-1.