Stuivenberg zag mindere partij: Dat kan gebeuren als je 59 matchen moet spelen

Stuivenberg zag mindere partij: "Dat kan gebeuren als je 59 matchen moet spelen"

29-04-2017 21:25

KRC Genk had zaterdagavond geen kind aan KV Kortrijk. De Limburgers wonnen makkelijk met 3-0. Met nog vier wedstrijden te gaan in Play-Off 2B lijkt de groepswint zo goed als binnen voor Genk. Coach Albert Stuivenberg was dan ook heel tevreden achter, al zag hij nog enkele werkpunten voor zijn troepen.

"Ik heb heel blij met deze drie punten. We scoren opnieuw enkele knappe doelpunten konden achterin de nul houden", vertelde Stuivenberg op de persconferentie na de wedstrijd. "Er waren wel een paar dingen nog een pak beter konden."

“Maar het is logisch dat dit niet onze beste wedstrijd van het seizoen is. Dat kan gebeuren als je 59 wedstrijden moet spelen. Bovendien kost onze manier van spelen veel krachten. We hebben nu geen midweekwedstrijd. Dat is goed, want op die manier krijgen de spelers eens vrijaf."

De coach van Genk eindigde met enkele woorden van lof voor zijn ploeg. "We hebben in onze thuiswedstrijden in Play-Off II al dertien keer gescoord en geen enkele goal geïncasseerd. Dat is een pluim waard", besloot Stuivenberg.