De Sutter loodst Lokeren met twee doelpunten voorbij bezoekende Panda's

29-04-2017 21:50

In de wedstrijd die er eigenlijk niet meer toe deed kon Lokeren nog eens winnen. In eigen huis was het te sterk voor Eupen. Het won met 4-1 dankzij uitblinker Tom De Sutter.

Lokeren kende in eigen huis maar weinig problemen met Eupen. Na amper vier minuten stond het al op voorsprong via Tom De Sutter. De dominantie van de Waaslanders bleef en werd ook beloond. Het stond 2-0 na een omgezette penalty van Mijat Maric.

Nog geen twee minuten later kreeg ook Eupen een strafschop. Luis Garcia bedankte voor het geschenk met de aansluitingstreffer. Eupen leek klaar om de gelijkmaker te scoren, maar enkele minuten voor rust zorgde De Sutter voor het beslissende derde doelpunt.

Na de pauze zocht Eupen nog naar wat nieuwe hoop. Verder dan een aantal kleine kansjes geraakte het niet. Guus Hupperts maakte het uiteindelijk helemaal af door zijn eerste voor Lokeren en het Lokerse doelpunt van de avond te scoren: 4-1.