Boskamp gelooft in kandidaat-opvolger Preud'homme: Hij past bij Club

Boskamp gelooft in kandidaat-opvolger Preud'homme: "Hij past bij Club"

29-04-2017 13:38
1

Club Brugge is naarstig op zoek naar een opvolger voor Michel Preud'homme. Al een pak namen passeerden de revue, waaronder die van Francky Dury. Een match made in heaven? Johan Boskamp denkt van wel.

--> HEROPSTANDING: Club trekt goede lijn door: 3,20 keer je inzet!

"De link is snel gelegd. Club-manager Mannaert werkte in het verleden met Francky Dury samen bij Zulte Waregem. Vier jaar geleden waren er al geruchten over Dury's komst naar Brugge en nu duiken ze opnieuw op. Het verrast me niet. Ook al zei Dury onlangs dat Felice Mazzu de beste keus is. Waarschijnlijk een trucje om de druk weg te houden", vertelt hij in Het Belang van Limburg.

De Nederlander zou Dury alvast een goede keuze vinden. "Wat mij betreft past Dury prima bij Club. Hij heeft bij Waregem toch weer wat neergezet, haalde Play-Off I en won de beker. Een goed moment om afscheid te nemen."

Volgens hem heeft hij zijn werk gedaan bij Essevee. "De verwachtingen zullen bij Waregem stijgen, maar je moet elk jaar je beste spelers verkopen. Meité en Lerager zullen bijvoorbeeld vertrekken. Bovendien zit je daar met een relatief oude kern", aldus Boskamp.