Angstzweet breekt uit bij Chelsea: Ik kan niet garanderen dat Hazard blijft

Angstzweet breekt uit bij Chelsea: "Ik kan niet garanderen dat Hazard blijft"

29-04-2017 11:05

Het gerucht klinkt steeds luider en luider: Eden Hazard zou op weg zijn naar Real Madrid. Bij Chelsea FC stellen ze natuurlijk alles in het werk om de Rode Duivel nog wat langer aan hen te binden. Ook trainer Antonio Conte hoopt in de nabije toekomst verder samen te werken met Hazard.

Een sterk statement kan de Italiaan niet maken. "Ik kan niet garanderen dat Hazard blijft. Ik heb geen kristallen bol en ik ga die verantwoordelijkheid ook niet nemen. Niet alleen voor Eden, voor om het even wie. De club beslist.Zij heeft het laatste woord in zulke beslissingen, maar ik denk niet dat ze met het idee speelt hem te verkopen", tekende Het Laatste Nieuws op uit zijn mond.

Al is de wens van Conte natuurlijk kristalhelder: Hazard zo lang mogelijk behouden. "We moeten het team beter maken, versterken. In het voetbal telt ook de wil van de speler. Ik denk dat Eden hier gelukkig is. Ik zie veel positieve redenen voor hem om te blijven: zijn gezin heeft het hier naar zijn zin, de fans dragen hem op handen en hij kan veel mooie zaken bereiken met deze club. Vergeet niet dat wij elke competitie starten om te winnen", eindigt hij.