Boskamp is hard voor Club Brugge-speler: Hij heeft zich niet ontwikkeld

Boskamp is hard voor Club Brugge-speler: "Hij heeft zich niet ontwikkeld"

29-04-2017 07:30

Bij Club Brugge zitten er aardig wat twijfelgevallen in de kern, met welke spelers moet Blauw-Zwart volgend seizoen verdergaan? Johan Boskamp weet in ieder geval dat Hans Vanaken een tandje moet bijsteken, al zijn zijn mindere prestaties niet alleen aan hem te wijten.

In Het Belang Van Limburg is Johan Boskamp duidelijk over de situatie van Vanaken. "Hij heeft zich de voorbije twee jaar niet ontwikkeld. Je kunt je afvragen hoe dat komt. Wordt hij wel op zijn beste positie neergezet? Volgens mij niet. Nu wordt hij doorheen het hele elftal geslingerd en komt hij nog nauwelijks in de box. Zonde."

Boskamp vindt dat het tijd wordt dat Michel Preud'homme vertrekt. "De selectie van Club is na vier jaar Preud'homme ook toe aan iets anders. Dat zeg ik al van het begin van dit seizoen. Michel is een veeleisende trainer. Dat openlijk getwijfel - blijf ik of ga ik weg - van vorig jaar is niet goed voor de groep geweest. En je moet ook blijven doorselecteren. Zeker wanneer je merkt dat je boodschap bij bepaalde jongens niet meer overkomt. Dat heeft Brugge misschien te weinig gedaan."