Ex-smaakmaker JPL sluit terugkeer naar Belgische competitie niet uit

Ex-smaakmaker JPL sluit terugkeer naar Belgische competitie niet uit

28-04-2017 23:51

Kent u Geoffry Mujangi-Bia nog? De aanvallende middenvelder was twee seizoenen geleden nog één van de smaakmakers bij Standard en voetbalt momenteel in Zwitserland. Al kan daar nog verandering in komen. Een terugkeer naar België bijvoorbeeld?

Twee jaar geleden maakte de middenvelder een opvallende keuze. Er was heel wat interesse in hem, maar hij koos voor... Zwitserland. "Het klopt dat ik aanbiedingen kreeg uit betere competities, zoals de Ligue I, maar daar zou ik minder gaan verdienen dan bij Standard. Geld is niet alles, maar het is toch belangrijk. Op mijn leeftijd wil ik sportief evolueren en ook op financieel vlak", zegt hij in Sport/Footmagazine.

"Veel mensen begrepen niet waarom ik bij FC Sion tekende, maar wie kan zeggen dat Sion momenteel zwakker is dan Standard?" Of hij ook bij de club zal blijven is niet duidelijk. Hij laat alle opties open. "Mijn toekomst? Ik sluit niets uit, want ik heb nog een jaar contract en we zien wel wat er op tafel komt."

Dit seizoen speelde de middenvelder negentien wedstrijden voor de club. Daarin kon hij negen keer scoren en was hij goed voor één assist.