Standard wil supporters iets teruggeven: Het stadion weer uitverkocht krijgen

Standard wil supporters iets teruggeven: "Het stadion weer uitverkocht krijgen"

28-04-2017 23:36

Standard weet weer wat winnen is. In eigen huis versloeg het Union Sint-Gillis met 3-1. De eerste thuisoverwinning in vier maanden. Maar bij de Rouches vieren ze niet, ze weten dat het nog veel beter moet.

"De opluchting is groot. Dit is de eerste thuisoverwinning van 2017. Maar we moeten realistisch blijven. Het is niet omdat we één keer winnen dat alles verandert", zei Benito Raman achteraf tegenover Sporza. "We moeten blijven werken en het is aan ons om te bevestigen."

De aanvaller wil de supporters nog iets teruggeven. "We moeten nu niet kijken naar de punten, maar naar het resultaat en het seizoen goed proberen af te sluiten. We moeten heel hard werken naar volgend jaar toe om geen derde seizoen zoals dit mee te maken."

Diezelfde supporters zagen de overwinning niet, want zij bleven gewoon thuis. "Dit is niet ons beste seizoen, dus ik begrijp de frustratie en de ontgoocheling van de supporters. Volgend seizoen gaan we er weer alles aan doen om het stadion weer uitverkocht te krijgen", aldus Raman.