Leuven gaat feestnacht in: Er staan mooie tijden te wachten

Leuven gaat feestnacht in: "Er staan mooie tijden te wachten"

28-04-2017 23:23

Na de 1-0 zege tegen Lommel United heeft Oud-Heverlee Leuven zich kunnen verzekeren van het behoud. Volgend jaar speelt het opnieuw in Eerste Klasse B, tot de grote opluchting van de Leuvenaren.

Middenvelder Lucas Schoofs speelde met OHL tegen zijn ex-club. "Ik denk dat we ons verdiend gered hebben", reageerde hij tegenover Sporza. "Iedereen heeft hard gewerkt en we scoorden op het juiste moment."

"Ik ben hier heel blij mee, maar toch is dit met wat gemengde gevoelens. Ik speelde jaren in de jeugdreeksen bij Lommel en dat zit er dus nog wat in. Maar goed, zo gaat dat in het voetbal. Ze komen wel terug bij Lommel."

Verdiende redding
Ook voorzitter Chris Vandenbroeck was duidelijk tevreden. "Door die Play-Downs zijn we nog in de problemen gekomen. Het had een drama geweest voor de club, maar ik denk dat we ons verdiend hebben gered", klinkt het.

"Ik ben trots op de inzet die onze spelers toonden. Hun kwaliteiten hebben de bovenhand gehaald. Ook het publiek schaarde zich achter de ploeg en dat is positief", vertelt hij. "Vanaf morgen beginnen we opnieuw te werken. De pijnpunten moeten eruit en hier en daar zullen we wat bijstellen. Er staan deze club nog mooie tijden te wachten", besluit Vandenbroeck.