Gesprekken met Belgische topclub, maar Simons wil niet onthullen welke club

Gesprekken met Belgische topclub, maar Simons wil niet onthullen welke club

28-04-2017 21:58

Wie Timmy Simons zegt, denkt meteen aan Club Brugge. Maar dat kon ook anders afgelopen zijn. De middenvelder werd enkele jaren nog gegeerd door een andere Belgische club, dat onthult de ervaren pion.

In het verleden was er namelijk een Belgische topploeg die Simons graag terug naar België wilde halen. Al wil Simons niet onthullen welke club. "Die bepaalde ploeg heeft ooit wel eens naar me gepolst, maar ik heb altijd het volgende principe gehanteerd: zolang het niet echt concreet is, hoef ik me daar ook niet mee bezig te houden of er iets over naar buiten te brengen", zegt hij in De Weekkrant.

Een groot geheim is het echter niet dat RSC Anderlecht de veteraan er graag bij wilde toen hij nog voor FC Nürnberg uitkwam. "Er zijn zo veel ploegen die ooit, al dan niet zogezegd, interesse in me hadden. Maar daar gebeurde dan toch niets mee."

"Ik laat hier dus ook in het midden om welke Belgische topclub het precies gaat. Iedereen weet intussen wel dat de club van mijn hart Club Brugge is", besluit hij. De middenvelder zal zijn carrière ook afsluiten bij de Bruggelingen.