Update: 'Aanvaller kent de voorwaarden van KV Oostende'

Update: 'Aanvaller kent de voorwaarden van KV Oostende'

13-06-2017 07:40

De komst van Cyle Larin naar België lijkt steeds kleiner te worden. De Canadees werd gelinkt aan Anderlecht, Genk en KV Oostende. Maar er zijn ook enkele buitenlandse pistes mogelijk voor de spits.

De Canadees komt momenteel in de Verenigde Staten uit voor Orlando City. De nog maar negentienjarige spits kon daar al indruk maken. Hij scoorde in 64 wedstrijden al 35 keer voor de club. Genk, Anderlecht en KV Oostende leken aan de spits te denken, al vond Genk de spits te duur om over te nemen. Hij zou zo'n drie miljoen euro moeten kosten.

Ook voor Anderlecht en KV Oostende wordt het mogelijk nog moeilijk. Berichten uit Noord-Amerika melden dat Borussia Mönchengladbach inmiddels al driemaal een scout naar de VS heeft gestuurd voor Larin. De Duitse club zou bijzonder gecharmeerd zijn door de spits en denkt eraan om hem komende zomer over te nemen.

Update 12/05 om 21.52u: Volgens Goal hebben Genk en KV Oostende de hoop op Larin nog niet opgegeven. Verschillende Europese clubs zouden een bod op de spits hebben uitgebracht. Daar zitten ook mogelijk boden uit België. De spits zou zo'n drie miljoen euro moeten kosten.

Update 13/06 om 07.40u: Volgens Het Nieuwsblad heeft KV Oostende Cyle Larin een concrete aanbieding gedaan. 'Hij kent de voorwaarden van KV Oostende', stelt de krant. KVO zoekt nog naar een aanvaller voor volgend seizoen. Het denkt onder meer ook aan Richairo Zivkovic. Met die aanvaller heeft het al een persoonlijk akkoord. Enkel met Ajax moet er nog rond de tafel worden gezeten