De Mos heeft opvallende mening over geval-Brodic bij Club Brugge

De Mos heeft opvallende mening over geval-Brodic bij Club Brugge

28-04-2017 17:51

Hij mag dan wel topschutter zijn bij de Beloften, maar Fran Brodic krijgt in de A-kern geen kans van Michel Preud'homme. Ondanks smeekbedes van de fans moet de Kroaat zich tevreden stellen met een plekje bij de Beloften. Dat vindt Aad de Mos zeker geen foute keuze.

De fans willen hem er graag bij, maar Brodic heeft tot dusver nog niet mogen debuteren bij de Bruggelingen. Een foute keuze vinden veel supporters, maar de Mos denkt daar anders over. "Ik denk niet dat Michel Preud'homme en Philippe Clement dom zijn. Die weten ook wel wat zijn kwaliteiten zijn, dat zien ze op training", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

In het midden van de Play-Offs vindt de Mos het geen goed idee om een jong talent speelminuten te geven.  "Het is nu niet het moment om met die jongen voor de dag te komen. Dat moet je doen in de voorbereiding op een nieuw seizoen. Als je die laat beginnen en je moet daarvoor een titularis opofferen en hij doet het niet dan ben je meteen twee spelers kwijt, Brodic en jouw basisspeler", besluit hij.