Mentale klap voor Bruggeling: Hij weet niet wat hij ervan moet denken

Mentale klap voor Bruggeling: "Hij weet niet wat hij ervan moet denken"

28-04-2017 17:30

Club Brugge en Lior Refaelov, het lijkt een pijnlijke situatie te gaan worden. De Israëliër viel afgelopen maanden opnieuw uit voor de Bruggelingen. Een serieuze smet op de feestvreugde bij de 3-1 zege tegen KV Oostende.

Fysiek, maar ook mentaal krijgt de aanvallende middenvelder een serieuze klap te verwerken. Dat vertelt Michel Preud'homme op zijn wekelijkse persconferentie. "Lior weet ook niet meer wat hij moet denken. Hij vraagt zich af wat er gaande is, waarom hij er niet meer in slaagt te spelen zoals hij tot voor kort kon", citeert La Dernière Heure de coach.

Toch is het enigszins verrassend dat hij opnieuw geblesseerd geraakt. De middenvelder leek namelijk aan de beterhand en stond eigenlijk in de basis tegen KVO. "Op training had ik gemerkt dat hij vooruitgang maakte. In zijn bewegen, in zijn snelheid van uitvoering. Maar helaas is hij dus hervallen, deze keer aan de adductoren. We kunnen op dit moment niet anders dan werken aan zijn herstel en hem zoveel mogelijk steunen", klinkt het.