'Everton wil de strijd aangaan met Chelsea voor ex-verdediger van Genk'

'Everton wil de strijd aangaan met Chelsea voor ex-verdediger van Genk'

28-04-2017 16:24

De toekomst van Kalidou Koulibaly ligt zo goed als zeker in Engeland. Zowel Chelsea als Everton zouden de ex-speler van Racing Genk naar de Premier League willen halen.

Donderdag wist VoetbalPrimeur al te melden dat Chelsea afgelopen zomer een monsterbod deed op de centrale verdediger van Napoli. De club van Dries Mertens wilde de steunpilaar echter niet kwijt. Zelfs een bod van meer dan 50 miljoen euro kon de voorzitter niet op andere gedachten brengen.

The Sun verwacht dat Chelsea tijdens de komende transfermercato een nieuwe poging gaat wagen voor de Malinees. De Londenaren kunnen dan wel opnieuw de concurrentie van Everton verwachten. Farhad Moshiri, de nieuwe sterke man bij The Toffees, heeft de fans flinke investeringen gegarandeerd. Moshiri bevestigde in november vorig jaar al dat Everton net als Chelsea tevergeefs een forse aanbieding had gedaan voor Koulibaly. Waarschijnlijk barst er deze zomer dus een hevige strijd los voor Koulibaly, die van 2012 tot en met 2014 voor Genk uitkwam.