Club Brugge blijft rustig onder misstap Anderlecht: ''Bezig met Essevee''

Club Brugge blijft rustig onder misstap Anderlecht: ''Bezig met Essevee''

28-04-2017 15:33

AA Gent en Club Brugge mogen weer iets meer hoop hebben op een landstitel na verrassende nederlaag van koploper Anderlecht tegen Charleroi (0-1). In Brugge reageert men rustig na het puntverlies van de concurrent.

Club Brugge won thuis zelf van KV Oostende (3-1) en zag de achterstand op Anderlecht dus weer slinken tot zes punten. Preud'homme blijft kalm. "Die overwinning mag geen eenmalige gebeurtenis zijn. Ik wil een vervolg zien. De match van Anderlecht tegen Charleroi gisteren en die van zondag in Gent tellen trouwens niet. Wij zijn bezig met maandag, onze eigen match tegen Essevee", zei de coach van Club vrijdag op een persconferentie.

Blauw-Zwart kan komende speeldag andermaal goede zaken doen, wanneer het in eigen huis ook tegen Zulte-Waregem de volle buit kan pakken. Zondag staan namelijk met AA Gent en Anderlecht de twee grote concurrenten tegenover elkaar in de Ghelamco Arena. Michel Preud'homme wil echter dus nog niet met de andere resultaten bezig zijn en zich eerst focussen op de match tegen Zulte Waregem.