Transferadvies voor Guardiola: Pep moet genadeloos zijn en hem wegdoen

Transferadvies voor Guardiola: "Pep moet genadeloos zijn en hem wegdoen"

28-04-2017 13:20

Claudio Bravo krijgt geen respijt meer van Gary Neville. De oud-verdediger van Manchester United grijpt een blessure van de Manchester City-doelman aan om het einde van diens verblijf in Engeland in te luiden.

Bravo raakte donderdagavond in de 79e minuut van de Manchester Derby (0-0) geblesseerd en verliet het veld per brancard. Hij is volgens Guardiola onzeker voor de laatste vijf wedstrijden van het seizoen. Dat gaat er bij Neville niet in. "Een brancard voor een kuitverrekking. Alsjeblieft. Kom op", foeterde Neville volgens Engelse media.

"Ik snap er niks van", vervolgde de United-icoon. "Hij heeft de laatste 20, 25 minuten niets gedaan en raakt dan opeens geblesseerd aan zijn linkerbeen. Ik weet niet waarom er een brancard aan te pas moet komen. Nogmaals, het is een kuitverrekking. Mis ik iets? Je hebt geen brancard nodig voor een kuitverrekking. Alsjeblieft."

Neville stelt dat City-manager Pep Guardiola snel afscheid moet nemen van Bravo. "Als er zo'n keeper achter je staat voel je de spanning en zenuwen door het stadion gieren. Het ziet er niet uit alsof hij op z'n gemak is. Pep moet genadeloos zijn en hem wegdoen."