Club Brugge wordt derde of vierde, volgend seizoen beter boys!

"Club Brugge wordt derde of vierde, volgend seizoen beter boys!"

28-04-2017 10:00
1

Anderlecht heeft in eigen huis verloren van Charleroi, daardoor is er nog niets beslist over de titel. Concurrenten AA Gent en Club Brugge krijgen hoop, maar volgens Herman Brusselmans is dat ijdele hoop.

De columnist denkt niet dat Anderlecht nog te pakken is, goed nieuws voor zijn 'vriend' Olivier Deschacht. "Is het niet prachtig dat Oli aan het eind van de Play-Off 1 voor de zoveelste keer in z'n loopbaan kampioen zal worden met Anderlecht? Want ja, ook na de voorbije midweekwedstrijden kunnen we zeggen dat de titel paars-wit niet meer kan ontsnappen. AA Gent en Club Brugge hebben veel te laat de achtervolging op dat dekselse Sporting ingezet", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. 

Brusselmans is naar eigen zeggen niet onder de indruk van Club, dat wel met 3-1 won. "De match van Club Brugge tegen Oostende heb ik gezien, en het werd zoals altijd als één of twee van deze elftallen van de partij zijn, een flutmatch met amechtig voetbal aan beide kanten. Club Brugge zal slechts derde of vierde eindigen in deze competitie. Volgend jaar beter, boys."