Familielid Kat Kerkhofs komt met opvallende reactie: Bullshit

Familielid Kat Kerkhofs komt met opvallende reactie: "Bullshit"

28-04-2017 07:00
2

Over het huwelijk tussen Dries Mertens en Kat Kerkhofs is de laatste weken al veel inkt gevloeid. In de Italiaanse pers klinkt het gerucht dat zijn toekomst bij Napoli het struikelblok is tussen de twee. Haar neef Sam weet dat dit helemaal uit de lucht gegrepen is.

Woensdag werden de twee samen gespot in een wijnbar. Dat betekent echter niet dat er een echte 'verzoening' is. "Ze praten nog steeds, doen dingen samen en komen nog altijd goed overeen, net zoals vorige maand. Er is nooit ruzie geweest", klinkt het in Het Laatste Nieuws. Het is evenwel de eerste keer in een dikke maand dat ze publiekelijk samen gespot werden.

Het idee dat Kat haar man wil weghalen uit Napels is bespottelijk, zoals ze donderdag zelf al aangaf.  "Dat is bullshit. Dries gaat zijn beslissing niet laten afhangen van wat er met Katrin gebeurt. Natuurlijk overlegt hij wel met haar en mag zij haar mening geven. Maar wat Dries doet, zal niet afhangen van wat er privé gebeurt. Dat bericht is in de Italiaanse media verschenen en erna volledig opgeblazen."