Izquierdo geeft titel nog niet op: We gaan er voor vechten

Izquierdo geeft titel nog niet op: "We gaan er voor vechten"

27-04-2017 16:45

Met twee doelpunten was José Izquierdo woensdag een van de uitblinkers bij de 3-1 overwinning van Club Brugge tegen Zulte Waregem. De Colombiaan kreeg voor de wedstrijd nog officieel zijn Gouden Schoen toegereikt. Volgens Izquierdo gaf die Gouden Schoen hem geen extra boost.

"Ik had die al gekregen, nu was het enkel de officiële overhandiging. We hebben een goede ploeg en dat hebben we terug getoond vanavond. We moeten het verleden nu vergeten en vooruit kijken. Ik ben alvast tevreden van mijn wedstrijd. Ik kreeg steun van de supporters, van de ploeg en van de coach. Het vertrouwen bleef ik krijgen, ook tijdens de slechte momenten. We gaan ervoor vechten en met deze mentaliteit verder spelen", vertelt Izquierdo op de webstek van Club Brugge.

Met zijn twee doelpunten staat de teller van de flankaanvaller op elf. Maar Izquierdo beseft dat er nog werk een de winkel is voor Club. "Doelpunten scoren geeft vertrouwen en dat is belangrijk voor zowel de speler als de ploeg. Er is voortdurend de druk om je te tonen en als je kan presteren onder druk op slechte momenten, dan toont dat de goede ingesteldheid van de speler. We gaan nu nog vijf wedstrijden alles geven", aldus Izquierdo.