Malinovsky kritisch na puntenverlies: Dat zou niet mogen

Malinovsky kritisch na puntenverlies: "Dat zou niet mogen"

27-04-2017 16:15

Bij Racing Genk blonk Ruslan Malinovsky woensdag weer uit met een schitterende vrijschop, maar het was niet voldoende. Door een erg goedkope penalty maakte Eupen nog de 1-1. Malinovsky steekt het gelijkspel echter niet op de ref.

Malinovsky is stilaan een zekerheid aan het worden bij vrijschoppen. De middenvelder is ongetwijfeld de beste vrijschopnemer in de Jupiler Pro League. "Een geheim heb ik niet. Duizend keer proberen op training en de volledige concentratie houden. Bij elke goal neemt ook het vertrouwen toe", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Ondanks die knappe goal kon Genk de driepunter niet vasthouden. "We maakten het onszelf moeilijk. Als je op voorsprong komt, moet je dat resultaat kunnen vasthouden", ging Malinovskyi verder. "Wij gingen slordiger spelen en lieten Eupen in de wedstrijd komen."

Ondanks deze tegenslag kan de groepswinst Genk niet meer ontglippen. Of toch wel?  "Ik heb het gevoel dat we twee punten vergooid hebben en dat zou niet mogen. We kunnen enkel onszelf kloppen."