'Transfer naar Club Brugge zorgt voor veel opschudding'

'Transfer naar Club Brugge zorgt voor veel opschudding'

27-04-2017 15:00

Club Brugge is nu al druk bezig op de transfermarkt, het zou zelfs al rond zijn met verdediger Erhan Masovic. Een ander gerucht dat de ronde doet is dat Ulises Segura zou komen, een creatieve middenvelder. In Costa Rica zijn ze helemaal niet blij met dat nieuws.

Het nieuws over Segura leeft enorm in zijn thuisland, de fans van zijn ploeg Saprissa vinden dat hij geen moeite meer doet voor die ploeg. Eigenlijk zit hij zo in dezelfde situatie als Björn Engels bij Club Brugge. Segura geeft echter aan dat hij niet de schuldige is van de mindere resultaten van Saprissa, dat zijn laatste match zelfs met 5-1 verloor.

"Ik heb berichten gekregen die ik nog nooit heb gekregen sinds mijn komst naar Saprissa. Het maakt me triest dat er vragen worden gesteld bij mijn loyaliteit. Ik geef me altijd honderd procent. Ik geef mijn leven op het veld. Het doet me pijn als je zegt dat ik mijn best niet doe, maar ik moet nu opstaan", vertelt hij aan Nacion.

Over zijn eventuele vertrek naar Club Brugge wil hij voorlopig niet spreken. "Al van bij het begin van de competitie is het mijn doel om kampioen te worden met Saprissa. Ik ben gefocust en wil vechten voor de titel."