UPDATE: Raman scheldt toptennisser de huid vol, management reageert

UPDATE: Raman scheldt toptennisser de huid vol, management reageert

27-04-2017 13:05
2

Benito Raman heeft zich op een heel bizarre en negatieve manier in de schijnwerpers gezet. De speler van Standard had blijkbaar veel geld ingezet op Ivo Karlovic, een professioneel tennisser. De wedstrijd liep echter niet naar de zin van Raman, die de Kroaat dan maar uitscheldde via Instagram.

Het is de tennisser zelf die de berichten van Raman openbaar maakte. De Standard-spits stuurde privé geen al te fraaie dingen naar de Kroaat. "Stomme kl**t, loop meer om een punt te maken. Of betaal me mijn 2500 euro terug." Nadien stelde Raman voor dat hij beter kon gaan vissen in plaats van tennissen.

Wat de gok van Raman precies inhield, is niet duidelijk. Wel won Karlovic zijn partij op het ATP-toernooi van Budapest. Hij versloeg de Bosniër Damir Dzumhur in drie sets (6-1, 3-6 en 6-4).

UPDATE 13u05: Het management van Raman had volgende reactie in huis voor Het Nieuwsblad. "In het contract van Raman is vastgelegd dat hij niet voor geld mag gokken en al zijn accounts zijn verwijderd. De berichten zijn ook opgesteld in een specifieke vorm van Engels die Raman niet zou gebruiken". Een opmerkelijke uitleg, want het account van Raman is wel degelijk geverifieerd door Instagram zelf.

 

Look at this verified internet troll #dm

Een bericht gedeeld door big daddy karlo (@ivokarlovic) op