Nieuweling van Club maakt indruk en belooft betere prestaties: Ik kan nog beter

Nieuweling van Club maakt indruk en belooft betere prestaties: "Ik kan nog beter"

26-04-2017 23:53

Bij Club Brugge kreeg Dorin Rotariu nog eens een kans. De Roemeen kon overtuigen en zette een goede prestatie neer. Hij was duidelijk ook tevreden.

"Het allerbelangrijkste vanavond was de winst", reageerde hij op de website van Club Brugge. "Uiteraard weten we als ploeg dat we tot hier toe weinig goeds hadden gepresteerd. Na de nederlaag op Anderlecht was er weinig tijd om na te denken en hadden we ons voorgenomen om voor eigen publiek er toch wel iets van te maken. Natuurlijk was ik blij dat ik meteen mocht starten en persoonlijk denk ik dat ik het nog zo slecht niet heb gedaan."

De Roemeen kreeg een pak kansen, maar vergat te scoren. "Jammer genoeg kon ik niet scoren, maar ik denk en hoop door deze prestatie dat ik ook komende maandag tegen Zulte Waregem mag starten. Uiteraard kan ik nog beter, maar ik moet de ploegmaats nog beter leren kennen, en dan bedoel ik hoe ik ze best aanspeel. Door de verdiende 3-1 winst blijven we in het zog van AA Gent en kunnen we vanaf morgen beginnen denken aan onze volgende wedstrijd", besluit hij.