Genk slikt tegendoelpunt na onterechte strafschop: De scheids gaf het toe

Genk slikt tegendoelpunt na onterechte strafschop: "De scheids gaf het toe"

26-04-2017 23:38

Genk heeft zijn eerste puntenverlies geleden in Play-Off 2. Op bezoek bij Eupen raakte het niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het eerste tegendoelpunt ook, dat er via strafschop kwam. Al bleek die niet terecht.

De scheidsrechter floot een strafschop na een vermeende fout van Sandy Walsh. Maar hij bleek fout te zijn. "We waren een mooie reeks aan het neerzetten en als je hier dan ook nog op voorsprong komt, moet je dat proberen vast te houden", reageerde Walsh tegenover Sporza.

"Dat lukt nu jammer genoeg niet door een fout van de scheidsrechter, die hij na het zien van de beelden wel toegeeft. We houden Eupen uiteindelijk op zes punten en dat is ook belangrijk", klinkt het.

Verdiend punt
Ook coach Albert Stuivenberg bleef sereen na het gelijkspel. "Ik til niet zwaar aan het puntenverlies, want ik denk dat het een juiste weergave is van de hele wedstrijd. Al denk ik niet dat het een strafschop was, maar dan nog verdiende beide teams een punt."

"We hebben zeker mogelijkheden gekregen, maar die hebben we niet goed genoeg benut. Het was ook heel vervelend om Pozuelo vlak voor de rust te verliezen, maar dan moeten andere spelers opstaan", besluit hij.