Real Madrid laat zich niet van de wijs brengen, magistrale zege dankzij Isco

26-04-2017 23:25
3

Met Isco opnieuw in bloedvorm heeft Real Madrid woensdagavond afgerekend met Deportivo La Coruña: 2-6. De Koninklijke gaat daardoor weer aan de leiding in de Primera División.

Zinedine Zidane stuurde drie dagen na de verloren Clásico een B-team het veld op tegen Deportivo, maar van de afwezigheid van Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en de geblesseerde Karim Benzema was weinig te merken. Real opende gretig en werd bij de hand genomen door Isco, die vorige week ook al uitblonk.

Na welgeteld 53 seconden was het al raak. Alvaro Morata schoot de bal hard binnen in de korte hoek. James Rodriguez maakte er even later 0-2 van en het had ook snel 0-3 kunnen staan als de scheidsrechter een Madrileens doelpunt - na uitstekend werk van Isco - niet ten onrechte had afgekeurd.

Na de vroege voorsprong nam Real wat gas terug en prompt maakte Deportivo, met Ola John op de bank, de 1-2. Florin Andone tekende voor de 1-2. Nog voor rust werd de marge weer twee door een doelpunt van Lucas Vasquez: 1-3. In de tweede helft vielen nog vier doelpunten. Rodriguez, Isco , Casemiro (Real) en Joselu (Deportivo, ex-Real) waren de doelpuntenmakers.